loader image

When ideas need design

w
Emozi Center

Tijdens het eerste gesprek maak ik graag kennis met jouw behoeften en ideeën. Na onze kennismaking zal ik vrijblijvend een offerte samenstellen met de ideeën en de ondersteuning vanuit Emozi.

l
Draft | Design

Aan de hand van de briefing creëer ik een schets, waarbij de look & feel van het ontwerp naar voren komt. Na een definitief akkoord wordt het gekozen ontwerp gedetailleerd uitgewerkt in een 3D rendering of animatie (optioneel).

Z
Design | Production

In deze fase zetten we het 3D ontwerp om in een werkelijk ontwerp. De materiaalkeuze, kleurgebruik, functies en verdere detaillering komen aan bod. In deze fase geven we ook een inzicht in de planning van de productie, zodat het ontwerp op de gewenste opleveringsdatum af is.

Production

In deze fase bespreken we de totale productie: een juiste balans van ontwerp tot de realisatie. In deze fase hanteren wij een strenge kwaliteitsbewaking op basis van goede afspraken en strakke deadlines, om uiteindelijk een ontwerp te leveren met een grote wauw-factor.

Test

Het ervaren van een emozi beleef je wanneer je een ontwerp kunt zien en voelen. Bij Emozi bouwen wij ieder ontwerp in ons Emozi Center, zodat jij het echt kunt ervaren. Zo kunnen wij, waar nodig, nog elementen ‘finetunen’ en kom jij niet voor verrassingen te staan. 

Emozi

Wij leveren de ontwerpen op de overeengekomen datum en tijdstip. Wij blijven gedurende het gehele ontwerpproces proactief met jou schakelen, zodat we het gewenste resultaat voor jou neer kunnen zetten: een ontwerp met emozi.

De bovenstaande fases geven een beeld van de werkwijze van Emozi. Aan de hand van het eerste gesprek brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart. Mochten er extra fases nodig zijn, dan communiceren wij dit vooraf. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. In de offerte wordt de opdracht nader omschreven en worden de van toepassing zijnde regelingen genoemd.